на розрахунок заходу
СХІДНИЙ МАЙСТЕР КЛАС
Ви напевно пробували колись справжній плов, коли один вид розсипчастих зерен рису, просочених ароматом м'яса, морквою і зирою, викликає захват. Смак справжнього плову не можна сплутати з жодною іншою стравою. А чи пробували самі приготувати саме такий?
Ми пропонуємо Вам осягнути секрети приготування цього кулінарного шедевру, які Ви зможете віртуозно застосовувати при виїзді на природу компанією і вдома.
Східний майстер-клас допоможе Вам зануритися в атмосферу сходу, відчути
і навчитися відтворювати пряний насичений колорит, властивий стравам середньоазіатської кухні,
і, можливо, Ви зможете відшукати свій власний секрет приготування цієї страви, ту родзинку, яка і перетворює всі інгредієнти у вишукану страву.
ЯК ПРОХОДИТИМЕ МАЙСТЕР - КЛАС:
На столах розміщені заготовлені сирі порізані продукти - м'ясо
(В залежності від обраного Вами варіанту) -курка, свинина, баранина, яловичина, а також овочі, зелень і спеції.
У кожної команди свій модератор- кухар, який професійними порадами та рекомендаціями допомогає і контролює процес приготування страви.
Процес приготування:
* На початку нарізаються овочі і разом з м'ясом закладаються в чан для тушкування;
* Після того як готові овочі, додаємо в чан прянощі і рис;
* По готовності плов відставляється на 10-15 хвилин, щоб настоятися, а в цей час можна злегка підкріпитися кава-паузою з самсою, м'ясом і пахлавою;
* І, нарешті, готовий плов розкладається всім учасникам, а далі спільна дегустація, нагородження переможців та відпочинок;