на розрахунок заходу
СХІДНИЙ МАЙСТЕР КЛАС
Ви напевно пробували колись справжній плов, коли один вид розсипчастих зерен рису, просочених ароматом м'яса, морквою і зирою, викликає захват. Смак справжнього плову не можна сплутати з жодною іншою стравою. А чи пробували самі приготувати саме такий?
Ми пропонуємо Вам осягнути секрети приготування цього кулінарного шедевру, які Ви зможете віртуозно застосовувати при виїзді на природу компанією і вдома.
Східний майстер-клас допоможе Вам зануритися в атмосферу сходу, відчути
і навчитися відтворювати пряний насичений колорит, властивий стравам середньоазіатської кухні,
і, можливо, Ви зможете відшукати свій власний секрет приготування цієї страви, ту родзинку, яка і перетворює всі інгредієнти у вишукану страву.
ЯК ПРОХОДИТИМЕ МАЙСТЕР - КЛАС:
На столах розміщені заготовлені сирі порізані продукти - м'ясо
(В залежності від обраного Вами варіанту) -курка, свинина, баранина, яловичина, а також овочі, зелень і спеції.
У кожної команди свій модератор- кухар, який професійними порадами та рекомендаціями допомогає і контролює процес приготування страви.
Процес приготування:
* На початку нарізаються овочі і разом з м'ясом закладаються в чан для тушкування;
* Після того як готові овочі, додаємо в чан прянощі і рис;
* По готовності плов відставляється на 10-15 хвилин, щоб настоятися, а в цей час можна злегка підкріпитися кава-паузою з самсою, м'ясом і пахлавою;
* І, нарешті, готовий плов розкладається всім учасникам, а далі спільна дегустація, нагородження переможців та відпочинок;
Вартість майстер-класу (тімбілдінга): від 450 грн.
(З ПДВ) і включає в себе
Старт- набір на 1 персону:
ВИ МОЖЕТЕ ОБРАТИ: |
Вихід, гр |
Обладненя |
ВАРІАНТ №1 - 500,00 грн. |
|
Дошка, фартух, рукавички, ковпак, ніж |
Плов зі свинини(рис басматі, свинина, морква, цибуля, масло рослинне, нут, спеції, часник) |
500 |
|
ВАРІАНТ №2 - 500,00 грн. |
|
|
Плов з баранини (рис басматі, баранина, морква, цибуля, масло рослинне, нут, спеції, часник) |
500 |
|
ВАРІАНТ №3 - 500,00 грн. |
|
|
Плов з яловичини (рис басматі, яловичина, морква, цибуля, масло рослинне, нут, спеції, часник) |
500 |
2. Салат овочевий з червоною цибулею - помідори, огірки, болгарський перець, цибуля червоний, масло рослинне (250 гр)
3. Кава-пауза - фільтр -Кава натуральний або чай (з молоком або з лимоном) (50/200 гр), сік (150 гр), самса з м'ясом (50 гр.), Пахлава з горіхами і медом (50 гр.)
4. Обслуговування офіціантами 10%
Додатково оплачуються:
Досвідчений шеф-кухар (не менше 1 на групу від 25 осіб) - 950 грн. (З ПДВ) / 1 шеф-кухар.
Напої до майстер класу:
Найменування |
Вихід |
Ціна, грн |
Мінеральная вода |
500 гр |
20 |
Горілка Немирів оригінал |
500 гр |
160 |
Коньяк «Ной» 3* (Вірменія) |
500 гр |
820 |
Вино Палаване Ціанандалі сухе біле (Грузія) |
750 гр |
300 |
Вино Палаване Сапераві сухе червоне (Грузія) |
750 гр |
300 |