на розрахунок заходу
Піца
Хто не любить піцу?! А піца, приготована своїми руками, це набагато смачніше і приємніше. Під келих білого оригінального італійського, вина, десь родом з Сардинії або Тоскани, в оточенні ненав'язливих ностальгічних розмов в стилі «Найсмачнішу піцу я пробував (-ла), коли був (-ла) в Італії ...», ми допоможемо вам освоїти це мистецтво раз і назавжди.
Піца майстер-клас - це можливість навчитися готувати справжню італійську піцу, смак і цінність якої будуть набагато перевершувати поодинокі старання, адже це очевидно - над кожною піцою будуть старатися 15 - 30 чол.! А можна влаштувати приготування піци в стилі алегро, в команді, змагаючись у швидкості і творчості, і тоді, це вийде чудовий кулінарний тімбілдінг. Робота команди, за Вашим бажанням, може оцінюватися по набору критеріїв (злагодженість роботи команди, креатив, прикраса страви та ін.). І, звичайно, можливість отримати заповітний брендований ковпак або фартух Шефа (можливо, лого Вашої компанії) буде надана кращим. А, можливо, вечеря на двох в італійському ресторані ...
На столах розміщені заготовлені (сирі) продукти, готове тісто, соуси та інгредієнти для піци. Перед початком майстер класу можна підкріпитися каво-паузою. У кожної команди свій модератор-кухар, який показує тонкощі роботи з тестом і правильним наповненням піци. За своїм рецептом (з допомогою кухаря), кожна команда готує своє ексклюзивне блюдо. Під час приготування піци в печі, готуємо салат «Цезар з куркою». Кухар-модератор знайомить з технологією приготування. У разі тімбілдінга вибираємо журі, яке оцінює роботу команд. Основними критеріями оцінювання для журі можуть бути: правильне, органічне поєднання продуктів і смаків, назва страви, оформлення і подача. Пробуємо свої творіння спільно, порівнюємо з італійським ідеалом, і нагороджуємо кращих.
Вартість майстер-класу (тімбілдінга): від 480 грн.
(З ПДВ) і включає в себе
Старт- набір на 1 персону:
ПЕРЕЛІК ПРОДУКТІВ для піци:: |
Вихід, гр |
Устаткування |
тісто |
150 |
Дошка, фартух, рукавички, ковпак,ніж, качалка, форма для піци |
соус песто" |
40 |
|
соус "Піца", сир "Моцарелла" |
80/80 |
|
шинка, ковбаса с / к, курка, тунець |
30/30/30/30 |
|
коктейльна креветка, мідії, кальмари |
30/30 |
|
маслини |
10 |
|
помідор, болгарський перець, гриби «Печериці» |
50/50/30 |
|
ПЕРЕЛІК ПРОДУКТІВ ДЛЯ САЛАТУ ЦЕЗАРЬ: |
Вихід, гр |
Устаткування |
мікс салату, соус «Цезар», куряче філе гриль |
80/40/80 |
Дошка, фартух, рукавички, ковпак, ніж |
сыр «Пармезан», перепелиное яйцо, сухарики |
20/10/30 |
|
помідори «Чері» |
10 |
2. Обслуговування офіціантами 10%
Додатково оплачуються:
Досвідчений шеф-кухар (не менше 1 на групу від 15 до 30 осіб) - 950 грн. (З ПДВ) / 1 шеф-кухар
Напої до піци:
Пиво: |
||
Пиво пляшкове «Старопрамен», «Стелла Артуа» |
500 мл |
40,00 грн. |
Пиво бутылочное «Будвайзер» |
500 мл |
110,00 грн |
Пиво разливное «Лёф» темное |
500 мл |
90,00 грн. |
Пиво разливное «Старопрамен» |
500 мл |
40,00 грн. |