на розрахунок заходу
ГРУЗИНСЬКИЙ МАЙСТЕР КЛАС
ГРУЗИНСЬКИЙ МАЙСТЕР КЛАС
Хочете дізнатися секрети грузинської кухні і навчитися готувати рідкісні смачні страви під керівництвом досвідченого кухаря, та ще й невеликою компанією?
Ексклюзивний майстер клас з приготування «риби в морській солі» відкриє для Вас новий, неймовірний, і, по-справжньому, королівський смак риби.
Під керівництвом досвідченого кухаря-наставника Ви також зможете приготувати справжній Хачапурі і домашній салат «Аджапсандал».
Освоївши ці рецепти ви зможете часто радувати своїх близьких і друзів шедеврами грузинської кухні.
Хочете дізнатися секрети грузинської кухні і навчитися готувати рідкісні смачні страви під керівництвом досвідченого кухаря, та ще й невеликою компанією?
Ексклюзивний майстер клас з приготування «риби в морській солі» відкриє для Вас новий, неймовірний, і, воістину, королівський смак риби.
Під керівництвом досвідченого кухаря-наставника Ви також зможете приготувати справжній Хачапурі і домашній салат «Аджапсандал».
Освоївши ці рецепти ви зможете часто радувати своїх близьких і друзів шедеврами грузинської кухні.
На столах розміщені заготовлені сирі порізані продукти - риба, овочі, сіль і спеції.
У кожної команди свій модератор- кухар, який професійними порадами та рекомендаціями допомагає і контролює процес приготування страви.
Процес приготування:
* На початку запікаємо овочі на багатті для салату;
* Після того як готові овочі для салату, готуємо форель в солі і відправляємо на 20 хвилин на кухню для запікання;
* Поки запікається риба учасники доготовляє салат і смачний Хачапурі;
* Кухар покаже як правильно дістати готову форель з солі і розкласти на блюді разом з салатом і Хачапурі;
* Далі спільна дегустація з келихом вина в колі однодумців і друзів;
Вартість майстер-класу (тімбілдінга): від 900 грн.
(З ПДВ) і включає в себе
Старт- набір на 1 персону:
ПЕРЕЛІК ПРОДУКТІВ: |
Вихід, гр |
Обладнення |
Салат з запечених овочів Болгарський перець, баклажан, кабачок, цибулю, помідор, олія оливкова, зелень |
250 |
Доска, фартук, перчатки, колпак, нож |
Хачапурі з сиром |
150 |
|
Форель річкова в солі Форель річкова, морська сіль, тархун, лимон |
200 |
|
Разом |
600 |
2. Перерва на каву - фільтр-кава натуральна або чай (з молоком або з лимоном) (50/200 гр), сік (150 гр), слойки з куркою (50), слойки з сиром і грибами (50)
3. Напої до майстер класу - Вино Палаване Ціанандалі сухе біле (Грузія) - 150 гр
4. Обслуживание официантами 10%
4. Обслуговування офіціантами 10%
Додатково оплачуються:
Досвідчений шеф-кухар (не менше 1 на групу від 25 осіб) - 950 грн. (З ПДВ) / 1 шеф-кухар.
Напої до майстер класу:
Найменування |
Вихід |
Ціна, грн |
Мінеральная вода |
500 гр |
20 |
Горілка Немирів оригінал |
500 гр |
160 |
Коньяк «Ной» 3* (Вірменія) |
500 гр |
820 |
Вино Палаване Ціанандалі сухе біле (Грузія) |
750 гр |
300 |
Вино Палаване Сапераві сухе червоне (Грузія) |
750 гр |
300 |