на розрахунок заходу
Барбекю
Традиція виїздів на шашлики у нас, мабуть, одна з найсильніших в світі.
Звичайно, в інших країнах є барбекю, але обов'язкові шашлички під травневі свята, а потім паруючий мангал все літо: на дачі, на березі річки, в найближчому ліску - це особливості тільки нашого відпочинку.
До речі, а Ви вмієте смачно готувати шашлик або, якщо вже пішла розмова, барбекю?
Барбекю майстер-клас - це можливість не тільки спробувати справжній стейк, крильця барбекю, дізнатися який рецепт Вам до смаку найбільше, а також можливість отримати командний заряд позитивних емоцій готуючи, пробуючи і пригощаючи просмаженим шматочком м'яса, тільки що з вогню.
А майстер-клас, заснований в дусі змагань, вже відмінний кулінарний тімбілдінг, де робота команди, за Вашим бажанням, може оцінюватися по набору критеріїв (злагодженість роботи команди, креатив, прикраса страви та ін.).
І, звичайно, можливість отримати заповітний брендований ковпак або фартух Шефа (можливо, з лого Вашої компанії) буде надана кращим.
А, можливо, вечеря на двох в грузинському ресторані ...
На столах розміщені заготовлені сирі порізані продукти - м'ясо (але не мариноване), соуси і спеції, овочі, зелень. На початку, поки гості збираються, можна перекусити кава-паузою. Та й спокуса від виду і запаху золотистої скоринки, що буде прожарюватися на вогні, тільки посилюватиметься, а трапеза почнеться не раніше ніж через годину після початку майстер-класу.
У кожної команди свій модератор-кухар, який дає свої унікальні професійні поради, рекомендації. За своїм рецептом (з допомогою кухаря), кожна команда готує своє ексклюзивне блюдо. У випадку тімбілдінга, вибираємо журі з числа учасників, яке стежить за роботою груп.
А далі, спільна дегустація, захват, оцінки та оплески, нагородження переможців та відпочинок.