на розрахунок заходу
Равіолі майстер-клас - це можливість розповісти нашим гостям про яскравий приклад Італійського кулінарного мистецтва - равіолі. На практиці показати секрети майстерності італійських кулінарів і звичайно насолодитися смаком справжніх равіолі в колі друзів. Ледве вимовивши назву равіолі, на думку спадають не менше емоційні і красиві італійські назви, місцями забавні - фузіллі, тортільоні, анеллі, кавателлі ...
Отже, крім кулінарного тімбілдінга, який можна організувати, вибравши журі і оцінюючи роботу команд (критерії - злагодженість, швидкість / якість, прикраса і креатив і ін.), Можна перевірити свої знання і в макаронних виробах. Теж ціла римська наука, як виявляється!
Підкріпившись кава-паузою ділимося на групи. У кожного своє робоче місце, де вже знаходяться готове тісто, фарш (готують з гостями). У кожної групи є свій модератор - кухар. Під його керівництвом учасники готують равіолі. Поки равіолі варяться, кухар - модератор показує як правильно готується класичний салат «Капрезе». У разі тімбілдінга перед його початком, за бажанням вибираємо журі, яке весь час стежить за роботою груп.
Після приготування своїх шедеврів для гостей може бути організована вечеря, де вони зможуть додатково замовити оригінальне італійське вино і зайнятися дегустацією своїх кулінарних витворів. І, звичайно, можливість отримати брендований ковпак або фартух від Шефа (можливо, лого Вашої компанії) буде надана кращим або ж вечерю на двох в милому італійському ресторанчику.
Вартість майстер-класу (тімбілдінга): від 540 грн.
(З ПДВ) і включає в себе
1. Старт-комплект набір на 1 персону:
Перелік продуктів для равіолі:: |
Вихід, г |
Устаткування |
равіолі з сьомгою і креветками |
150 |
Дошка, скалка, рукавички, ковпак, ніж, скатертину (одноразова), фартух |
равіолі з сиром і шпинато |
150 |
|
равіолі з качиної грудкою |
150 |
|
салат "Капрезе" |
150 |
2. Обслуговування офіціантами 10%
Додатково оплачуються:
Кава-пауза - кава натуральна або чай (з молоком або з лимоном) (50/200 гр), сік (150 гр), кошики з креветочним мусом (50 гр), шинка "Парма" з динею (50 гр)
вартість - 110,00 грн. / 1 чол.
або
Кава-пауза - кава натуральна або чай (з молоком або з лимоном) (50/200 гр), сік (150 гр), слойки з грибами / слойки з куркою (50/50 гр)
вартість: 65,00 грн. / 1 чол.
Досвідчений шеф-кухар (не менше 1 на групу від 15 до 30 осіб) - 950 грн. (З ПДВ) / 1 шеф-кухар.
Напої на вечірню дегустацію: |
||
Вино біле, сухе - Італія |
150 гр |
60,00 грн. |
Вино червоне, сухе - Італія |
150 гр |
60,00 грн. |
Десерти: |
||
Тірамісу |
50 гр |
40,00 грн. |
Фісташка Панна Котта з вишневим соусом |
100 гр |
60,00 грн. |
Д омашнє морозиво |
50 гр |
25,00 грн. |