на розрахунок заходу
Еклери і Латте Арт
«Еклер» (переклад з французької - блискавка, спалах) - французький десерт у вигляді довгастого пиріжка з заварного тіста з кремом. Створення еклера приписується французькому кулінарові Марі-Антуану Карему. Пропонуємо Вашій увазі майстер-клас, який розповість Вам таємниці приготування цього десерту.
Ви не тільки зможете приготувати цей неймовірний французький десерт не виїжджаючи з України, а й згодом, порадуєте таким десертом своїх близьких.
На столах розміщені заготовлені продукти і готове тісто. У кожної групи свій кухар кондитер, який дає свої професійні поради, рекомендації. Кухар показує тонкощі приготування тіста і начинки. Команди створюють свій шедевр, а поки він випікається, проходить майстер-клас по Латте-арт - мистецтва створення візерунків на кавових напоях.
До речі, а Ви знаєте, що кавою можна малювати картини на папері?
Вартість майстер-класу (тімбілдінга): від 250 грн.
(З ПДВ) і включає в себе
1. Старт- набір на 1 персону:
Перелік продуктів: |
Вихід, г |
Устаткування |
яйце |
2 шт. |
вафельний рушник, дошка, фартух, рукавички, ковпак, ніж |
цукор |
30 |
|
вершкове масло |
20 |
|
мука |
60 |
|
молоко |
100 |
|
вершки солодкі |
30 |
|
чорний шоколад |
30 |
|
вершки 36% |
30 |
|
чорний шоколад |
10 |
2. Майстер-клас по Латте-арт (Латте, 250 грам)
3. Обслуговування офіціантами 10%
Додатково оплачуються:
Досвідчений шеф-кухар (не менше 1 на групу від 10 до 15 осіб) - 950 грн. (З ПДВ) / 1 шеф-кухар. Віденський штрудель з Латте- Арт
Досвідчений модератор на Латте-Арт (група від 10 до 15 осіб) - 250 грн. (З ПДВ) / 1 модератор.