на розрахунок заходу
Австрійський Захер і Латте Арт
Австрійський Захер і Латте Арт
«Захер» (нім. Sachertorte) - шоколадний торт, винахід австрійського кондитера Франца Захера. Торт є типовим десертом віденської кухні і разом з тим одним з найпопулярніших тортів в світі. Пропонуємо Вашій увазі майстер-клас, який розповість Вам таємниці приготування цього десерту. Ви не тільки зможете приготувати цей десерт Австрійських царських осіб не виїжджаючи з України, а й згодом, порадуєте таким десертом своїх близьких.
Відень знаменитий не тільки красою будівель, і не тільки людьми, які в ньому жили, а й своїм тортом «Захер», - десертом, який хоче спробувати майже кожен ласун, приготувати зможе хіба що іменитий кондитер віденського кафе «Демель» або «Централь» … Чи ні? Наш майстер-клас відповість на це питання і не тільки на нього, адже торт «Захер» найкраще дегустувати з чашкою кави, а наш майстер клас по Латте - Арт покаже, що прекрасний смак супроводжується в умілих руках ще й візуальної красою.
На столах розміщені заготовлені продукти і готове тісто. У кожної групи свій кухар-кондитер, який дає свої професійні поради, рекомендації. Кухар показує тонкощі приготування тіста і начинки. Команди створюють свій шедевр, а поки він випікається, проходить майстер-клас по Латте-арт - мистецтва створення візерунків на кавових напоях.
До речі, а Ви знаєте, що кавою можна малювати картини на папері?
Порада: Ви можете виготовити і прикрасити один великий корпоративний торт до Вашого вечірнього заходу (максимум 30 кг.)
Вартість майстер-класу (тімбілдінга): від 250 грн.
(З ПДВ) і включає в себе
1. Старт- набір на 1 персону:
Перелік продуктів: |
Вихід, г |
Устаткування |
яйце |
2 шт. |
вафельний рушник, дошка, фартух, рукавички, ковпак, ніж |
цукрова пудра |
30 |
|
вершкове масло |
30 |
|
мука |
30 |
|
какао-порошок |
10 |
|
джем |
50 |
|
чорний шоколад |
50 |
|
вершки |
50 |
2. Майстер-клас по Латте-арт (Латте, 250 грам)
3. Обслуговування офіціантами 10%
Додатково оплачуються:
Досвідчений шеф-кухар (не менше 1 на групу від 10 до 15 осіб) - 950 грн. (З ПДВ) / 1 шеф-кухар. Віденський штрудель з Латте- Арт
Досвідчений модератор на Латте-Арт (група від 10 до 15 осіб) - 250 грн. (З ПДВ) / 1 модератор.