на розрахунок заходу
Борщ
Гуцульський, Закарпатський, Станичний, Чернігівський, Козачий, Львівський, Литовський, Польський ... не злічити смаків і ароматів, повір'їв та секретів, не побоїмося написати з великої літери - Борщу. Адже Борщ - це якийсь єдинопочаток для народів Східної і Центральної Європи. Борщ навічно закохав у себе народи України, Росії, Білорусії, Литви, Польщі, Угорщини та ін. І у кожного регіону свій смак, неповторний, особливий автентичний. А ми Вас запрошуємо на наш Борщ: справжній, український, та ще й приготований на природі!
Борщ майстер-клас - це можливість не тільки спробувати борщ і всі його види, дізнатися який рецепт Вам до смаку найбільше, а також отримати заряд позитивних емоцій, пробуючи унікальне блюдо, відчуваючи сучасність в традиції, ставлення до основи національної кухні.
І як у двох різних господинь не буває однакових борщів, так і у різних команд. Тимбілдінг - відмінна можливість насолодитися різноманіттям смаків, і оцінити талант та майстерність кожної команди-творця свого рецепта.
Хочете Вашим гостям подарувати справжнє українське свято? Фестиваль Борщу ™ - це не просто майстер-клас, тимбілдінг - це справжнє дійство, знайомство з культурними традиціями українського народу. А провести його зможе неймовірно колоритно і душевно тільки Юрась Красюк - автор і власник цього проекту, який подарував багато років тому Україні ідею і досвід проведення таких фестивалів.
Залежно від кількості гостей ділимо на команди 15-30 чол. Команди все ріжуть самі на швидкість (в разі тімбілдінга), а потім закидають варитися 40 хв-1 год. Тим часом, поки Борщ вариться, кожна команда робить закуски - Канапе з сала, «Бургери» з сала, Рулетики з сала.
За своїм, ретельно оберігають від інших команд рецептом (за допомогою фахівця), кожна команда готує свій ексклюзивний варіант Борща. А потім, після оцінки журі, визначення переможця, спільна дегустація. І не забудьте замовити напої справжніх чоловіків до борщу!
Вартість майстер-класу (тімбілдінга): від 380 грн.
(З ПДВ) і включає в себе
1. Старт- набір на 1 персону:
ПЕРЕЛІК ПРОДУКТІВ: |
Устаткування |
свинина, яловичина, сало |
Дошка, фартух, печатки, ковпак, ніж |
картопля, буряк, цибуля ріпчаста, морква, капуста б / к, часник, болгарський перець |
|
томатна паста, помідор |
|
зелень, лимон, сіль, перець, цукор, сметана за смаком |
2. Закуски і українські частування
НАЗВА: |
Вихід, гр |
потапці з салом (грінки з чорного хліба, асорті сала |
50 |
соління з власного льоху «Пущі» (помідори, огірки, квашена капуста) |
50 |
канапе з картопельки з оселедцем |
50 |
домашнє м'ясне асорті (буженина, рулет курячий, мова) |
50 |
ковбаса домашня (з душею приготована нашими кухарями) |
50 |
свіжі овочі з зеленню (помідори, огірки, цибуля зелена, часник, болгарський перець, петрушка кріп) |
50 |
пампушки часникові |
70 |
3. Обслуговування офіціантами 10%
Додатково оплачуються:
Досвідчений шеф-кухар (не менше 1 на групу від 15 до 30 осіб) - 950 грн. (З ПДВ) / 1 шеф-кухар.
Напої до борщу:
Хреновуха (настоянка на хроні), власного приготування |
100 гр, |
40,00 грн. |
Перцівка «Немирів» |
100 гр, |
40,00 грн |
Горілка «Неміров» |
100 гр, |
40,00 грн. |
Сік томатний |
250 гр, |
15,00 грн. |
Узвар |
250 гр. |
15,00 грн. |