КУЛІНАРНИЙ ТИМБІЛДИНГ: 9 ПОРАД ПО ПРОВЕДЕННЮ

Головна Про нас НОВИНИ КУЛІНАРНИЙ ТИМБІЛДИНГ: 9 ПОРАД ПО ПРОВЕДЕННЮ
КУЛІНАРНИЙ ТИМБІЛДИНГ: 9 ПОРАД ПО ПРОВЕДЕННЮ

✔️Чим менша група, тим душевніша атмосфера

З досвіду, чим менше група (до 50-60 чол.), Тим камерніше і тепліше атмосфера на майстер-класі, яскравіше проявляються і оцінюються кулінарні таланти кожного. Це правило не стосується масових майстер-класів (приготування борщу, плову, баноша і т.п.), де кількість учасників може досягати декількох сотень.

✔️Повар не завжди може стати яскравим ведучим

Модератори груп на майстер-класі, як правило, кухарі-професіонали своєї справи і їх покликання полягає в умінні смачно і віртуозно приготувати їжу, але не бути ораторами і ведучими. Тому рекомендуємо обов'язково залучати окремо ведучого на роль модератора загального процесу в разі тимбілдінгу.

✔️Відомий шеф-кухар

Ви можете запросити іменитого шеф-кухаря певного ресторану, переможця конкурсу, тим самим підвищивши цінність майстер-класу. Однак, пам'ятайте про нашу порадуі №2 і не опиніться в полоні завищених очікувань, просіть рекомендації.

✔️Якщо переслідуєте мету тимбілдінгу, то краще влаштувати «Кулінарний поєдинок»

Є 2 формати проведення кулінарного заходу - майстер-клас і тимбілдінг. Майстер-клас - це приготування нових страв разом «для душі», кожен освоює рецепт приготування і учасники просто отримують задоволення від процесу. Тимбілдинг - це змагальний захід, коли всіх учасників можна розділити на команди, вибрати журі, критерії оцінки (швидкість і злагодженість в приготуванні, креатив, назва, оформлення і т.п.) і в фіналі нагородити команду-переможця.

✔️Якщо кожна команда готує однакові страви - змагальний ефект яскравіше

Якщо Ви вибираєте збірний формат тимбілдінгу - хочете спробувати кілька варіантів страв (кухонь світу) для різних команд, то змагальний ефект може бути знівельовано. Тому вибирайте єдиний формат (наприклад, всі готують барбекю або юшку) для всіх команд.

✔️Враховуйте сезон

Всі майстер-класи, пов'язані з тістом краще відкласти на осінньо-зимовий період, тісто любить прохолоду або кімнатну температуру.

✔️Рекомендуємо формат майстер-класу / тимбілдінгу «все включено».

Уявіть, що гості приходять на майстер-клас / тимбілдинг голодні і починають готувати, що не завжди комфортно. Краще замовте для початку кава-паузу або невелике welcome-меню і за роботу. А далі, по мірі готовності їжі, можна доповнити спільну гастрономічну насолоду спеціальним меню для повноцінного прийому їжі (наприклад, фуршету).

✔️Підготуйте заздалегідь брендовану продукцію на пам'ять

Радимо підготувати заздалегідь переможцям пам'ятні подарунки у вигляді брендованих фартухів, ковпаків, келихів, можливо, незвичайних аксесуарів з корпоративними або гумористичними написами. Такі подарунки завжди знаходять відгук і подяку в душі учасників.

✔️Дотримуйтесь правил гігієни і санітарії

Можливо, ця думка, здасться Вам простою, однак, її упущення може призвести до непередбачених наслідків. Оскільки це ще й масове приготування їжі, всі гості повинні елементарно помити руки, одягнути одноразові рукавички, ковпаки, фартухи.

#puscharecommends

Основний дизайн-проект сучасного європейського конгрес-готелю «Пуща» розроблений італійською компанією MG International - одним зі світових лідерів і законодавців моди в області готельного дизайну і сучасної архітектури комерційної нерухомості.

В інтер'єрі готелю багато світлих тонів, комфортного простору, денного освітлення, дизайнерських меблів і екологічно чистих матеріалів. Приміщення загального користування, конференц-зали, ресторан, лаунж-зони, тераси і номерний фонд спроектовані таким чином, що б гостю було максимально комфортно як під час проведення бізнес-заходів, так і під час відпочинку.

Особлива гордість конгрес-готелю «Пуща» - професійний гостинний персонал, готовий щохвилини допомагати гостям вирішити будь-які питання, пов'язані з проведенням заходів, конференцій, тім-білдингів і проживання. Для цього співробітники готелю постійно проходять тренінги та навчання, беруть участь у майстер-класах та слухають лекції провідних готельних експертів України і Європи.

Вибираючи конгрес-готель «Пуща», Ви отримуєте гарантовану якість обслуговування, гостинну атмосферу, комфорт проживання та масу позитивних емоцій.

З повагою,

команда конгрес-готелю «Пуща».

Детальніше про готель    >>>
Підпишіться на розсилку :
Підпишіться на розсилку і отримуйте
інформацію про кращі пропозиції
Контакти :
вул. М.Юнкерова, 20, м. Київ, Пуща-Водиця, 04075, Україна
Як проїхати
+38(044) 364 90 00
+38(044) 364 90 01 (факс)
Групові заявки :
+38(044) 360 20 72
+38(044) 360 20 71
+38(068) 371 70 70

Написати лист

Ваш запит успішно прийнятий
Ваш запит не було надіслано.
Ваш відгук успішно збережений і очікує перевірки модератором
Ви можете завантажити логотип своєї компанії
Завантажити логотип
Кількість номерів
З них
Замовлення конференц-залів
Харчування
Дата заезда:
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Трансфер
Розваги
Контактні дані
Спасибі Вам за звернення в конгрес-готель "Пуща"!
Відповідь на Ваш запит Ви отримаєте протягом 3-х годин в будні дні з 9.00 до 18.00.
Якщо Вам необхідний відповідь раніше,Ви можете зв'язатися з відділом продажу за тел. 044360 20 72, 068371 70 70,
sales@puscha-hotel.com.ua і ми зробимо все можливе для Вас.
Загальна інформація і Проживання
Контактні дані
Спасибі Вам за звернення в конгрес-готель "Пуща"!
Відповідь на Ваш запит Ви отримаєте протягом 3-х годин в будні дні з 9.00 до 18.00.
Якщо Вам необхідний відповідь раніше,Ви можете зв'язатися з відділом продажу за тел. 044360 20 72, 068371 70 70,
sales@puscha-hotel.com.ua і ми зробимо все можливе для Вас.
Забронювати