Бронювання номерів: (067) 235 11 29

Відділ продажів: (068) 371 70 70

(068) 128 73 09

ru ua en
вул. М.Юнкерова, 20, м. Київ, Пуща-Водиця, 04075, Україна

15 ПОРАД ЯК ПРОВЕСТИ ГАРНИЙ БАНКЕТ: ДЬЯВОЛ У ДЕТАЛЯХ

Головна Про нас НОВИНИ 15 ПОРАД ЯК ПРОВЕСТИ ГАРНИЙ БАНКЕТ: ДЬЯВОЛ У ДЕТАЛЯХ
15 ПОРАД ЯК ПРОВЕСТИ ГАРНИЙ БАНКЕТ: ДЬЯВОЛ У ДЕТАЛЯХ

ВИБІР ЗАЛУ
Спрогнозуйте кількість учасників - співробітників і гостей. Зал не повинен бути тісним або занадто вільним, щоб учасники відчували себе комфортно. Ми рекомендуємо розраховувати на величину від 1,5 кв.м на 1 персону для банкету.


РОЗСАДЖУВАННЯ МАЄ ЗНАЧЕННЯ.
Коли ми говоримо про розсадження, то ставимо собі 2 мети - розмістити оптимально комфортно необхідну нам кількість і познайомити потрібних гостей один з одним.
Найрозкішніше розсадження - це круглі столи, проте воно «з'їдає» найбільше місця. Розсаджування, що вмістить максимальну кількість гостей на мінімальній площі - «весільне» (до 20 чол. за довгим прямокутним столом).


ЗАДАЙТЕ ТЕМУ
Від «чорно-білого», «прованс», «морського», «рустик» і до самих креативних концепцій. Тематика знайде відображення в програмі, запрошеннях, схемах розсадження і меню, оформленні залу, дрес-коді запрошених і офіціантів.


ДЕГУСТАЦІЯ ПЕРЕД БАНКЕТОМ
У вас є можливість замовити в ресторані дегустацію саме вашого меню банкету. Залежно від ваших відносин з локацією, це може бути зроблено як на лояльних фінансових умовах, так і за повною вартістю.


СКІЛЬКИ МАЄ БУТИ ОФІЦІАНТІВ
Обговоріть з рестораном, скільки офіціантів будуть обслуговувати Ваш банкет. Для якісного VIP - обслуговування - 1 офіціант на 2-5 чол, високоякісного - 1 офіціант на 10 чол., Стандартного - 1 офіціант на 15 чол. І тільки за цих умов обслуговування Вашого банкету пройде якісно і без затримок.


ВРАХОВУЙТЕ ДОСВІД
Як правило, за фактом проведення попередніх заходів можна зробити висновок про те що люблять гості (їжа, алкоголь), підійміть минулі меню банкетів. Однак, і ефект новизни потрібно підтримувати.


ЗНАТИ СВОЇХ ГОСТЕЙ ЯК СЕБЕ
Обов'язково потрібно знати свою аудиторію: чоловіки, жінки, їх кількість. Адже пані вважають за краще легшу їжу, а чоловіки більш ситну. З'ясуйте особливі переваги гостей в кухні: європейська, українська, грузинська і т.д., кількість вегетаріанців.


"ВИ" ЗАМІСТЬ "Я"
Складіть портрет групи і пам'ятайте, що Ваші особисті переваги не завжди збігаються з уподобанням гостей. Так, якщо Ви любите вегетаріанську їжу, суші і т.п., то це зовсім не означає що гості-чоловіки, аграрії, за 40-50 років це високо оцінять. Уявіть, що ви купуєте подарунок іншій людині на день народження і хочете догодити йому.


ВРАХОВУЙТЕ ПОРУ РОКУ
Для активної програми вечора, а також в разі занадто спекотної погоди меню не повинно бути занадто важким, перевагу віддавайте більш легкому алкоголю.


ОПТИМАЛЬНИЙ ВИХІД ЇЖІ НА 1 ПЕРСОНУ
Наведемо приблизний розрахунок меню на 1 персону для банкету тривалістю 5 годин: холодні закуски і салати - 500-600г, гарячі закуски - 150-200 г, гаряче основне - 400 г, десерт - 50-100 г, всього від 1 100 г на 1 персону. Якщо банкет тривати більше 5-6 годин, то рекомендований вихід їжі на персону 1 300г.
Якщо у вас денний захід тривалістю 5 годин, рекомендований вихід їжі на персону 1000-1100г.


ОПТИМАЛЬНИЙ ВИХІД НАПОЇВ НА 1 ПЕРСОНУ
Ми рекомендуємо використовувати усереднену формулу, завдяки якій і можна розрахувати кількість напоїв, які потрібно замовляти: 0,1L горілки + 0,3L вина + 0,05L коньяку / віскі + 1,0L безалкогольних напоїв - це розрахунок на одну персону. Для банкету ми рекомендуємо охолоджені білі сухі вина, червоні сухі. В якості безалкогольних напоїв можна зупинити вибір на мінеральній воді і узварі власного приготування. Плюс можна додати сік з розрахунку 0,2L на людину.


ВРАХОВУВАТИ ПРОГРАМУ
Враховуйте попередню програму заходу при розрахунку їжі на 1 персону. Наведені нами формули є усередненими і часто залежать і від того, наскільки було організовано харчування гостей протягом дня. Трапляється так, що весь день гості їли «посилені каво-паузи» або була довга перерва в їжі, і тоді, звичайно потрібно переглянути граммаж, щоб не допустити звинувачень в бік локації «Нам не вистачило їжі ...».


ОБГОВОРИТИ ТАЙМІНГ
Обговоріть з адміністратором ресторану таймінг виносу страв згідно вашої програми. Це дуже важливо зробити заздалегідь, адже у ресторана може бути своє бачення картини.


ДОДАТКОВІ РАХУНКУ
До заходу домовтеся з адміністратором ресторану, що гості можуть замовляти за рахунок компанії-організатора, а що оплачують самі.


ХАРЧУВАННЯ ТЕХНІЧНОГО ПЕРСОНАЛУ
Продумайте харчування технічного персоналу, ведучого і артистів, організаторів. Важливо подбати і про цю аудиторії, щоб це не стало для вас сюрпризом на заході і ніколи не дозволяйте їм вживати спиртні напої.


Відмінних вам заходів і вдячних відгуків ваших гостей!

Основний дизайн-проект сучасного європейського конгрес-готелю «Пуща» розроблений італійською компанією MG International - одним зі світових лідерів і законодавців моди в області готельного дизайну і сучасної архітектури комерційної нерухомості.

В інтер'єрі готелю багато світлих тонів, комфортного простору, денного освітлення, дизайнерських меблів і екологічно чистих матеріалів. Приміщення загального користування, конференц-зали, ресторан, лаунж-зони, тераси і номерний фонд спроектовані таким чином, що б гостю було максимально комфортно як під час проведення бізнес-заходів, так і під час відпочинку.

Особлива гордість конгрес-готелю «Пуща» - професійний гостинний персонал, готовий щохвилини допомагати гостям вирішити будь-які питання, пов'язані з проведенням заходів, конференцій, тім-білдингів і проживання. Для цього співробітники готелю постійно проходять тренінги та навчання, беруть участь у майстер-класах та слухають лекції провідних готельних експертів України і Європи.

Вибираючи конгрес-готель «Пуща», Ви отримуєте гарантовану якість обслуговування, гостинну атмосферу, комфорт проживання та масу позитивних емоцій.

З повагою,

команда конгрес-готелю «Пуща».

Детальніше про готель    >>>
Підпишіться на розсилку :
Підпишіться на розсилку і отримуйте
інформацію про кращі пропозиції
Контакти та партнери :
вул. М.Юнкерова, 20, м. Київ, Пуща-Водиця, 04075, Україна
Як проїхати
+38(067) 235 11 29 (Viber, Whatsapp, Telegram)
(факс)
Групові заявки :
+38(068) 371 70 70
+38 (068) 128 73 09

Написати лист

Ваш запит успішно прийнятий
Ваш запит не було надіслано.
Ваш відгук успішно збережений і очікує перевірки модератором
Ви можете завантажити логотип своєї компанії
Завантажити логотип
Кількість номерів
З них
Замовлення конференц-залів
Харчування
Дата заезда:
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Трансфер
Розваги
Контактні дані
Спасибі Вам за звернення в конгрес-готель "Пуща"!
Відповідь на Ваш запит Ви отримаєте протягом 3-х годин в будні дні з 9.00 до 18.00.
Якщо Вам необхідний відповідь раніше,Ви можете зв'язатися з відділом продажу за тел. 044360 20 72, 068371 70 70,
sales@puscha-hotel.com.ua і ми зробимо все можливе для Вас.
Загальна інформація і Проживання
Контактні дані
Спасибі Вам за звернення в конгрес-готель "Пуща"!
Відповідь на Ваш запит Ви отримаєте протягом 3-х годин в будні дні з 9.00 до 18.00.
Якщо Вам необхідний відповідь раніше,Ви можете зв'язатися з відділом продажу за тел. 044360 20 72, 068371 70 70,
sales@puscha-hotel.com.ua і ми зробимо все можливе для Вас.
Забронювати