Бронювання номерів: (067) 235 11 29

Відділ продажів: (068) 371 70 70

(068) 128 73 09

ru ua en
вул. М.Юнкерова, 20, м. Київ, Пуща-Водиця, 04075, Україна

СПІКЕРСТВО З POWER POINT: 10 ПОРАД ТЕХНІКІВ, ЯК УНИКНУТИ ПРОВАЛІВ

Головна Про нас НОВИНИ СПІКЕРСТВО З POWER POINT: 10 ПОРАД ТЕХНІКІВ, ЯК УНИКНУТИ ПРОВАЛІВ
СПІКЕРСТВО З POWER POINT: 10 ПОРАД ТЕХНІКІВ, ЯК УНИКНУТИ ПРОВАЛІВ

Спікерство З POWER POINT: 10 ПОРАД ТЕХНІКІВ, ЯК УНИКНУТИ ПРОВАЛІВ

1. Переконайтеся, що всі учасники побачать презентацію без спотворень.
Для налаштування параметрів слайда в PowerPoint відкрийте вкладку «Дизайн / Параметри сторінки» і виберіть відповідний Вам розмір слайда - 16х9 або 3Х4. Для страховки радимо мати з собою презентацію в 2 форматах - це дозволить Вам уникнути сюрпризів у вигляді спотворення зображення.

2. Завжди майте перехідники з собою.
Підключення до проектора відбувається через порти VGA або HDMI за допомогою кабелів. Якщо Ваш комп'ютер (спікера) не обладнаний портами VGA або HDMI привезіть з собою перехідники на один з цих портів, так як їх може не бути на локації в потрібний момент.

3. Обережно: ПО для захисту даних.
Якщо ІТ інженери компанії встановили на комп'ютер спікера ПО для захисту даних, то завчасно подбайте про те, щоб вони його зняли. Інакше є ризик в самий невідповідний момент зіткнутися з безліччю проблем, таких як неможливе підключення до загальнодоступних мереж wi-fi і т.д.

4. Порядок на робочому столі.
Скористайтеся можливістю розширити робочий стіл на 2 монітори. Так Ви зможете приховати файли і папки на основному робочому столі Вашого комп'ютера від глядачів в залі.

5. Youtube та інші он-лайн сервіси та сайти.
Якщо в презентації використовуються прямі посилання, поспішаємо попередити Вас про можливі збої. Краще заздалегідь скачайте всі файли на комп'ютер, вкажіть адреси посилань на них і будьте спокійні.

6. Коментарі до слайдів бачить тільки спікер.
Якщо Ви хочете, щоб на екрані Вашого комп'ютера було видно коментарі і наступні слайди, а глядачі на великому екрані бачили тільки слайд - налаштуйте демонстрацію слайдів за допомогою «Режиму доповідача», відкривши вкладку «Показ слайдів» і встановивши галочку на опції «Режим доповідача» .

7. Перемикач слайдів (презентер).
Заздалегідь замовте у організатора перемикач слайдів в презентаціях. Це значно зручніше, ніж стояти завжди біля комп'ютера. До того ж Ви зможете використовувати його в якості указки. Існує і сучасне альтернативне рішення - встановити Office Remote на телефоні і користуватися власним клікером.

8. Чи всі побачать дрібний шрифт на слайдах? Правило 2-3 метра або 60%.
Хочете переглянути створену презентацію в якості глядача? Подивіться на монітор Вашого ноутбука зі слайдом з відстані 2-3 метра. Вдається розглянути? Значить все в порядку. Також Ви можете встановити в «сортувальник слайдів» масштаб 60% і отримаєте відповідь на те ж питання.

9. Не залишайте тестування обладнання на останній момент.
Ркомендуємо за день (а краще пару днів) протестувати Вашу презентацію на гостьовому обладнанні. Впевненість в правильній спільній роботі обладнання та Вашого девайса, додасть виступу статус гарантовано успішного.

10. Запасний варіант.
Завжди майте запасний варіант презентації на знімному носії (флешка, карта пам'яті), хмарному сервісі або поштовій скриньці, в роздрукованому вигляді. І тоді виступ відбудеться за любої погоди і повороту подій.

P.S. І трохи творчого натхнення спікеру. Рекомендуємо освоїти Вам чи Вашим спікерам легендарні книги Ненсі Дуарте. Ненсі Дуарте - засновниця Duarte Design, однієї з найбільших компаній в Кремнієвій долині, що займаються дизайном, і загальновизнаний лідер в сфері розробки і створенні презентацій. Її книги-бестселлери- «Resonate: захопи аудиторію своєю яскравою історією» і «Slide:ology. Мистецтво створення видатних презентацій ».

Яскравих виступів Вам і Вашим спікерам!

#puschacongresshotel #puscharecommends

Основний дизайн-проект сучасного європейського конгрес-готелю «Пуща» розроблений італійською компанією MG International - одним зі світових лідерів і законодавців моди в області готельного дизайну і сучасної архітектури комерційної нерухомості.

В інтер'єрі готелю багато світлих тонів, комфортного простору, денного освітлення, дизайнерських меблів і екологічно чистих матеріалів. Приміщення загального користування, конференц-зали, ресторан, лаунж-зони, тераси і номерний фонд спроектовані таким чином, що б гостю було максимально комфортно як під час проведення бізнес-заходів, так і під час відпочинку.

Особлива гордість конгрес-готелю «Пуща» - професійний гостинний персонал, готовий щохвилини допомагати гостям вирішити будь-які питання, пов'язані з проведенням заходів, конференцій, тім-білдингів і проживання. Для цього співробітники готелю постійно проходять тренінги та навчання, беруть участь у майстер-класах та слухають лекції провідних готельних експертів України і Європи.

Вибираючи конгрес-готель «Пуща», Ви отримуєте гарантовану якість обслуговування, гостинну атмосферу, комфорт проживання та масу позитивних емоцій.

З повагою,

команда конгрес-готелю «Пуща».

Детальніше про готель    >>>
Підпишіться на розсилку :
Підпишіться на розсилку і отримуйте
інформацію про кращі пропозиції
Контакти та партнери :
вул. М.Юнкерова, 20, м. Київ, Пуща-Водиця, 04075, Україна
Як проїхати
+38(067) 235 11 29 (Viber, Whatsapp, Telegram)
(факс)
Групові заявки :
+38(068) 371 70 70
+38 (068) 128 73 09

Написати лист

Ваш запит успішно прийнятий
Ваш запит не було надіслано.
Ваш відгук успішно збережений і очікує перевірки модератором
Ви можете завантажити логотип своєї компанії
Завантажити логотип
Кількість номерів
З них
Замовлення конференц-залів
Харчування
Дата заезда:
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Кількість осіб
Трансфер
Розваги
Контактні дані
Спасибі Вам за звернення в конгрес-готель "Пуща"!
Відповідь на Ваш запит Ви отримаєте протягом 3-х годин в будні дні з 9.00 до 18.00.
Якщо Вам необхідний відповідь раніше,Ви можете зв'язатися з відділом продажу за тел. 044360 20 72, 068371 70 70,
sales@puscha-hotel.com.ua і ми зробимо все можливе для Вас.
Загальна інформація і Проживання
Контактні дані
Спасибі Вам за звернення в конгрес-готель "Пуща"!
Відповідь на Ваш запит Ви отримаєте протягом 3-х годин в будні дні з 9.00 до 18.00.
Якщо Вам необхідний відповідь раніше,Ви можете зв'язатися з відділом продажу за тел. 044360 20 72, 068371 70 70,
sales@puscha-hotel.com.ua і ми зробимо все можливе для Вас.
Забронювати